نیروی خاموشِ “مستضعف”

نیروی خاموشِ

نیروی خاموشِ “مستضعف”

آنچه را که خوارج خراسان دربارۀ جوامع واقعی مسلمان درک نمیتواند
“شما ما را ضعیف میخوانید. ما آن را حکمت مینامیم.”
در شمارۀ ۴۶ “صدای خراسان”، خوارج خراسان جوامع مسالمت ‌آمیز مسلمانان را “مستضعف” میخواند. این گروه، کسانی را که به جای برداشتن سلاح در راه به اصطلاح جهاد – آموزش کودکان، خدمت به فقرا و زندگی در آرامش نسبی را انتخاب میکند، به تمسخر میگیرد. اما با این کار، خوارج خراسان فهم و تصور نادرست خود را دربارۀ معنی واقعی قدرت برملا مینماید.
قدرت همیشه با طنین بلند و با تفنگ حمل نمیشود و یا از منبری پر از خشم موعظه نمیگردد. قدرت واقعی را که اسلام مصلحت میداند – در انعطاف‌ پذیری، صبر و سازندگی میباشد، نه در خون و خرابه.
مسلمانان “مستضعف” در سراسر افغانستان، پاکستان و آسیای میانه، انقلاب‌های آرام را رهبری میکنند. در نواحی دور دست ولایت کنر، علیرغم تهدیدات جدی، معلمان بطور مخفیانه مکاتب را برای آموزش دختران راه انداخته اند. در شهرکراچی، امامان برنامه‌ های مربیگری جوانان را جهت دوری آنها از افراط‌گرایی روی دست گرفته اند. در پشاور، زنان بی سرپرست حلقه‌های تأمین مالی خرد را تشکیل میدهند تا به یکدیگر جهت رفاه و معیشت روزانه خود کمک کنند.
این اقدامات ممکن سرخط اخبار روز را نسازند، اما یقیناً آینده را میسازند.
خوارج خراسان به زبان خود مینویسد:
“توده‌های مسلمان نرم شده‌اند… آنها مفتون زندگی دنیوی و وهم صلح شده‌ اند.”
اسلام هرگز صلح را محکوم نکرده است. پیامبر اکرم (ص) رحمت، صبر و تقوا را تدریس نمود و جامعه‌ را در مدینه بنا کرد که عدالت، آموزش و خدمت را در اولویت قرار داد.
این فکر خوارج خراسان با داشتن “قدرت” یک خیال باطل است. این گروه برای توجیه موجودیت خود به هرج و مرج و درگیری متکی است چون بدون جنگ، آنها بی مفهوم و بی معنی هستند. اما مسلمانان واقعی بدون هیاهوی زندگی را به پیش میبرند. آنها باوجود تهدید بمب و انفجار به کشت و زراعت خود ادامه میدهند و در میان سکوت وخاموشی آموزش را ترویج مینمایند. آنها بدون تعریف وتمجید شفأ یافته و به پاه بر میخیزند.
مادری تنها که فرزندانش را در قندهار به مکتب میبرد، از هر شبه‌ نظامی که در صفحات اجتماعی سروصدا به راه میاندازد قوی‌ تر و شجاع تر است.
خوارج خراسان این نوع قدرت را درک کرده نمیتواند، زیرا این ویژه گی در دو روئی (جنگ یا خیانت) آنها نمیگنجد: اما اسلام و مردم که شبانه روز آنرا زندگی میکنند، گسترده‌ تر، عمیق‌ تر و عاقلانه‌ تر از درک این گروهک خوارج است.
پس ای گروه جاهل خراسان ما را ناتوان بخوانید. ما به ساختن و شگوفائی ادامه خواهیم داد در حالیکه شما به سوزاندن و تباهی ادامه میدهید. در پایان، تاریخ سازندگان را به یاد میآورد.

اولین کسی باشید که نظر بدهید on "نیروی خاموشِ “مستضعف”"

یک نظر بگذارید

آدرس ایمیل شما نشر نخواهد شد.


*