تعهد نهادهای جهانی برای کمک به آسیب‌دیدگان تندبادها و سیلاب‌های ننگرهار

صندوق نجات کودکان، کمیته بین‌المللی نجات و اتحادیه اروپا در گزارش‌های خود گفته‌اند که برای آسیب‌دیدگان ناشی از تندبادها و سیلاب‌ها در ننگرهار کمک‌های لازم را می‌رسانند.

کمیته بین‌المللی نجات می‌گوید که تیم‌های سیار این نهاد به بخش‌های آسیب‌دیده رفته‌اند تا کمک‌های اضطراری را برای آسیب‌دیدگان برسانند.

محمد نبی افغان آگاه مسایل اقتصادی گفت: «به یوان و نهادهای جهانی باید بگویند که یک راهکاری ایجاد شود تا کمک‌ها به نیازمندان برسد.»

با آن‌که افغانستان هنوز هم از کشورهای است که با بحران اقتصادی روبه‌روست و بیش از ۲۳ میلیون نفر آن به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند؛ اما خشکسالی، سیلاب‌ها، تندبادها و زلزله آسیب‌های جدی را برای شهروندان کشور وارد کرده است.

هم‌زمان با این، برنامه جهانی خوراک می‌گوید که در دو ماه گذشته برای بیش از ۱۲۵ هزار آسیب‌دیده سیلاب‌ها با کمک‌های دوامدار در بغلان، فاریاب، غور، کنر، لغمان و ننگرهار رسیدگی کرده‌اند.

ضیاءالدین صافی مسوول ارتباطات برنامه جهانی خوراک گفت: «جاری شدن سیل ناشی از باران‌های شدید در شرق افغانستان، ده‌ها خانواده را متاثر و صدها خانواده را آسیب رسانده است. تیم‌های ارزیابی ما در حال حاضر در ساحه موجود هستند و گزارش آن‌ها به ما کمک خواهد کرد که کمک مورد نیاز را به آسیب‌دیدگان اعزام کنیم.»

در همین حال، وزارت اقتصاد اطمینان می‌دهد که در هماهنگی با نهادهای غیرحکومتی تلاش دارند تا کمک‌های لازم از جمله مواد خوراکی و سرپناه را برای آسیب‌دیدگان در ننگرهار برسانند.

عبدالرحمن حبیب سخن‌گوی وزارت اقتصاد گفت: «وزارت اقتصاد با نهادهای غیر امارتی و نهادهای کمک‌کننده هماهنگی لازم را کرده و سروی مناطق زیان‌دیده انجام شده و از رسیدگی به کمک‌های فوری و خدمات صحی نیز اطمینان حاصل شده است.»

این در حالی‌ست که در پی بارش باران شدید، تندبادها و سرازیر شدن سیلاب‌ها در ولایت‌های ننگرهار، کنر، کاپیسا، پنجشیر و بدخشان، علاوه بر تلفات جانی، زیان‌های هنگفت مالی نیز برای باشندگان این ولایت‌ها به‌جامانده است.

منبع

یک نظر بگذارید

آدرس ایمیل شما نشر نخواهد شد.


*