سازمان ملل متحد هشدار داده است که از هر چهار کودک در کشور های جنوب آسیا، سه نفر آن با “گرمای شدید خطرناک” در حالی مواجه اند که اثرات تغییر اقلیم همچنان در سراسر جهان گسترش مییابد.
این سازمان روز دوشنبه هفتم اگست (۱۶ اسد) گفت که ۷۶ درصد از کودکان (حدود ۵۶۰ میلیون کودک) در کشور های جنوب آسیا در معرض گرمای شدید قرار دارند، در حالی که در سایر نقاط جهان تنها یک سوم کودکان با گرمای شدید مواجه اند.
سانجی ویجیسکرا، مسوول بخش جنوب آسیا در صندوق وجهی ملل متحد برای کودکان (یونیسف) گفت: “با ادامه گرم شدن جهان، معلومات به وضوح نشان میدهد که امواج گرما در جنوب آسیا زندگی و رفاه میلیونها کودک را با تهدید مواجه کرده است.”
هشدار ملل متحد: جهان برای موج بسیار شدید گرما آماده شود
سازمان ملل متحد هشدار میدهد که کودکان در افغانستان، پاکستان، هند، بنگله دیش و مالدیف در حالی در معرض “خطر بسیار بلند” اثرات تغییرات آب و هوا قرار دارند که در بیش از ۸۳ روز سال در این کشورها، بالاترین دما از ۳۵ درجه سانتی گراد فراتر می رود.
ویجایسکرا افزود: “کودکان نمی توانند گرما را تحمل کنند. اگر ما اکنون اقدام نکنیم، این کودکان همچنان از امواج مکرر و شدید گرما در سالهای آینده رنج خواهند برد.”
دمای کره زمین از اواخر قرن ۱۸ حدود ۱.۲ درجه سانتی گراد افزایش یافته است. دلیل این امر افزایش استفاده از مواد سوخت فسیلی در جهان عنوان شده که در مناطق مختلف جهان سبب امواج شدید گرما، طوفان ها و سیلاب های شدید شده است.
جولای گرم ترین ماه در تاریخ ثبت شدهٔ جهان عنوان شد. شدت گرما در این ماه میلیون ها نفر را در برخی از مناطق اروپا، آسیا و امریکای شمالی تحت تاثیر قرار داد.
دانشمندان روی دریافت راه ها برای رسیدگی به اثرات افزایش دما در جهان تاکید کرده و کاهش آلودگی محیط زیست توسط کاربن را برای مهار کردن تغییرات بیشتر اقلیمی مهم میدانند.
اولین کسی باشید که نظر بدهید on "ملل متحد: سه چهارم کودکان در جنوب آسیا از گرمای شدید رنج میبرند"