شماری از زنان تجارتپیشه از نبود بازار فروش برای فرآوردههایشان و کمبود موادخام در پایتخت نگرانی میکنند و میگویند که نبود بازار برای آنان به چالش جدی تبدیل شده است.
آنان خواستار پشتیبانی امارت اسلامی و نهادهای مددرسان از فرآوردههایشان هستند.
فرشته هاشمی تجارتپیشه گفت: «چالش سد راه خانمها بسیار زیاد است اول این که موادخام ندارند و به کمک کنندهها وصل نمیشوند و یک تعدای که میشوند هم بودجه بسیار اندک دریافت میکنند و حتی کرایه همان مکانی که فعالیت میکنند را پرداخته نمیتوانند.»
اولیا تجارتپیشه دیگر میگوید: «برای ما زمینه اشتراک در نمایشگاه مساعد میشود، اما موضوع این است که ما مشکل اقتصادی داریم حتی نمیتوانیم کرایه موتر را بپردازیم. فغلا همینقدر توانستیم که زمینه را مساعد کنیم که خانمها همرای ما باشد و حالا ما به کمک نیاز داریم که با ما همکاری شود.»
وزارت اقتصاد میگوید که از زنان تجارتپیشه در چارچوب ارزشهای اسلامی پشتیبانی میکند.
عبدالطیف نظری معین وزارت اقتصاد گفت: «بانوان در حال حاضر در بخشهای خصوصی، شرکتها و انجوها فعالیت دارد. طبق قوانین کشور در رشد و توسعه اقتصادی نقش ایفا میکنند.»
اتاق تجارت و سرمایهگذاری با تاکید برحمایت از زنان تجارتپیشه در کشور نقش آنان را در رشد اقتصاد کشور سودمند میداند.
خان جان الکوزی عضو هیات مدیره اتاق تجارت و سرمایهگذاری افزود: «ضرورت است که زمینه سازی شود بر رشد زنان تجارتپیشه و اهل کسبه و خصوصا کسانی که در ولایتها قالین تولید میکنند»
پیش از این وزارت کار وامور اجتماعی از توزیع جواز کار برای بیش از سی هزار زن در سال پار خبر داده بود.
اولین کسی باشید که نظر بدهید on "نگرانی زنان تجارتپیشه از نبود بازار فروش"