چگونه مصرف بی‌رویه حشیش به عوارض جراحی و بعضا مرگ می‌انجامد؟

مصرف حشیش هنگامی اعتیاد تلقی می‌شود که با وجود تداخل آن با جنبه‌های محتلف زندگی، فرد نتواند آن را کنار بگذارد

یک پژوهش جدید دانشگاه تگزاس نشان داد که استفاده بی‌رویه از حشیش منجر به عوارض مختلف پس از جراحی شامل لخته شدن خون، سکته مغزی، مشکلات تنفسی، مشکلات کلیوی، و حتی مرگ می‌شود.

حشیش کشیدن روی جریان خون در مغز و بدن تأثیر می‌گذارد، تنفس و دمای بدن را کاهش می‌دهد، به انسداد راه‌های هوایی می‌انجامد، فشار خون و ضربان قلب را افزایش می‌دهد، ریتم قلب را بر هم می‌زند، و تمام این‌ها می‌تواند درد بعد از عمل را افزایش دهد و بهبودی پس از جراحی را دشوار کند.

بر اساس تعریف «مؤسسه ملی سوء مصرف مواد» ایالات متحده، هنگامی که فردی پس از ترک حشیش دچار اشتهای کم یا زیاد، تحریک‌پذیری، بی‌قراری، مشکلات خُلقی، و برهم‌ریختگی خواب می‌شود، این فرد معتاد تلقی می‌شود.

مصرف حشیش هنگامی اعتیاد تلقی می‌شود که با وجود تداخل آن با جنبه‌های محتلف زندگی، فرد نتواند آن را کنار بگذارد. افرادی که پیش از 18 سالگی شروع به مصرف حشیش می‌کنند، چهار تا هفت برابر بیشتر از بزرگسالان در معرض خطر ابتلا به اعتیاد قرار دارند.

پژوهش جدید دانشگاه تگزاس اطلاعات پایگاه داده‌های نمونه‌ای ملی آمریکا برای بستری‌شدگان بین سال‌های 2016 و 2019 را مورد بررسی قرار داد، و اطلاعات مربوط به 12422 فرد بستری‌شده در بیمارستان پس از 11 نوع جراحی عمده انتخابی و غیرقلبی را تجزیه و تحلیل کرد.

این جراحی‌ها شامل ترمیم فتق، عمل کیسه صفرا یا کولون، بیوپسی توده سینه، ماستکتومی یا هیسترکتومی، تعویض مفصل ران یا زانو، فیوژن ستون فقرات، و عمل دیسک کمر بود.

مهمترین عوارض مصرف حشیش در دوران بستری شدن مربوط به انسداد عروق کرونر، سکته مغزی، آسیب به کلیه‌ها، لخته شدن خون، عوارض تنفسی، عفونت، و در مواردی مرگ در بیمارستان بود.

پژوهشگران همچنین متوجه شدند که افراد معتاد به حشیش بیشتر از افراد غیرمعتاد در بیمارستان می‌مانند و هزینه‌های بیمارستان آنها هم بالاتر است.

منبع

اولین کسی باشید که نظر بدهید on "چگونه مصرف بی‌رویه حشیش به عوارض جراحی و بعضا مرگ می‌انجامد؟"

یک نظر بگذارید

آدرس ایمیل شما نشر نخواهد شد.


*