محکومیت فراخوانی داعش خراسان در شورش و خشونت علیه دولت ها

1
1

محکومیت فراخوانی داعش خراسان در شورش و خشونت علیه دولت ها
تازه ترین شماره صدای خراسان، یک نشریه تبلیغاتی دولت اسلامی خراسان یا همانا داعش، به طور آشکار شورش و خشونت را علیه دولت ها تحت نام « دولت های مرتد»، تحریک و تبلیغ مینماید. این تحریکات بخاطرخشونت، نه تنها تحریف آموزه های اسلامی بوده بلکه تهدیدی مستقیم برای ثبات منطقه ای و جان مردم بی گناه میباشد.

تعریف سؤ از اقتدار و اطاعت
داعش در تبلیغات خود تلاش میورزد تا شورش و خشونت علیه دولت ها را با این ادعا توجیه کند که اطاعت از حاکمان مشروط بوده و مخالفت بطریقه خشونت بار واجب است. این در حالی است که رهبران این گروه خود به تعرف افراطی خویش از شریعت، پایبند نیستند. چنین روایات، اصول اسلامی در مورد حکومتداری و اقتدار را به شدت تحت سوال میبرد.
علمای اسلام از مدتها این اصل را حفظ نموده اند که ثبات، امن و نظم اجتماعی از اهمیت والای برخوردار است، شورش خشونت آمیز وجنگ مسلحانه تنها در شدید ترین شرایط مجاز است، آنهم در شرایط که یک حاکم بدون شک مرتکب اعمال کفری شود. با این حال، داعش خراسان عمداً از متون و اساسات اسلامی سوء استفاده میکند و به طور گزینشی به علمای استناد میکند که با اندیشه خشونت آمیز این گروه مطابقت داشته باشند.

مسیری بسوی هرج و مرج، نه عدالت

اهداف داعش خراسان اصلاحات و یا عدالت نه بلکه ایجاد هرج و مرج برای توجیه بقای شان است.
داعش خراسان با تحریک حمله به دولت ها، به دنبال تضعیف کردن آنها، بهره برداری از بی قانونی، نا أمنی و گسترش نفوذ خود است. این راهبرد درحملات آنها در افغانستان آشکار بوده است، جایکه داعش غیرنظامیان، نیروهای امنیتی و حتی نهادهای مذهبی را برای پیشبرد و عملی کردن پلانهای خود هدف قرار داده است.

خطر در ثبات منطقه ای
برچسب زدن این گروه به رژیم های «مرتد» اقدام حساب شده برای دامن زدن به درگیریهای فرقه ای و توجیه حملات آنها به نهادهای دولتی است. این الفاظ هیچ اهداف مذهبی را دنبال نمیکند بلکه صرفاً ابزاری سیاسی است که برای مشروعیت زدایی از هر مقام حکومتی که با اندیشه افراطی داعش خراسان مطابقت ندارد، استفاده میشود. اگر این تحریکات برای شورش و خشونت دنبال شود، منطقه را در بی ثباتی عمیق تر فرو برده و آن را بیشتر در معرض شورش، فروپاشی اقتصادی، و افزایش مداخله خارجی قرار میدهد.

فراخوانی برای رد گسترش افراط گرائی
این یک أمر ضروری است که علمای اسلام، رهبران جهان و در مجمع مردم عام، اندیشه داعش خراسان را آنچه که در حقیقت است (یک دین خود ساخته افراطی در خدمت منافع یک اقلیت خون آشام) محکوم کنند. تلاش ها باید به سمت تعامل سیاسی سازنده، توسعه اقتصادی و رسیدگی به نارضایتی های مشروع از طریق ابزارهای صلح آمیز صورت گیرد، بدون آنکه به خشونت توصل صورت گیرد.
بینش داعش از حکومتداری، جنگ دائمی است، نه عدالت. تشویق گروه داعش برای شورش و اعمال خشونت آمیز، ریشه در وسواس قدرت دارد، نه ایمان. یک حکومت اسلامی واقعی بر اساس عدالت، مشورت و رفاه مردم بنا شده است نه بر ایجاد خشونت، وحشت در بین غیرنظامیان، و از بین بردن جوامع. جهان باید تفسیر انحرافی داعش خراسان از اسلام را طرد کند و در برابر تلاش های آن برای گسترش خونریزی تحت عنوان وظیفه دینی، متحد باشند.

به اشتراک بگذارید!

اولین کسی باشید که نظر بدهید on "محکومیت فراخوانی داعش خراسان در شورش و خشونت علیه دولت ها"

یک نظر بگذارید

آدرس ایمیل شما نشر نخواهد شد.


*