
برخی آگاهان مسایل سیاسی بر این باورند که برای حل چالشهای گذرگاهها، بهویژه تورخم، باید کمیتهای بر اساس قوانین بینالمللی ایجاد شود. گذرگاه تورخم
عبدالصادق حمیدزوی آگاه مسایل سیاسی گفت: «باید کمیتهای تشکیل شود تا پیمانهای امضاشده میان پاکستان و افغانستان و سایر تعهدات بینالمللی را زیر نظر بگیرد و مشکلات تجاری، مهاجرین و ترانزیت را حل کند.»
عزیز معارج دیپلومات پیشین گفت: «بهتر است این مساله از طریق مذاکرات دیپلوماتیک حل شود. مراجع دیپلماتیک برای مذاکره وجود دارند و هر مشکلی که باشد، باید بر اساس اصول بینالمللی بررسی شود. تبادل نظر در این زمینه میتواند راهحلی برای مشکل پیدا کند، در غیر این صورت، ادامه چنین وضعیت به زیان هر دو کشور خواهد بود.»
از سوی دیگر، برنامه جهانی خوراک میگوید که به دلیل بسته ماندن این گذرگاه، نزدیک به ۵۰ لاری حامل مواد خوراکی در آن سوی تورخم متوقف شدهاند. گذرگاه تورخم
ضیاءالدین صافی مسوول ارتباطات برنامه جهانی خوراک گفت: «گذرگاه تورخم از تاریخ ۲۱ فبروری بسته شده است و هزاران لاری در دو طرف مرز متوقف ماندهاند. در میان این لاریها، نزدیک به ۵۰ لاری حامل مواد غذایی متعلق به برنامه جهانی غذا نیز شاملاند.»
این در حالیست که وزارت خارجه پاکستان هشدار داده تا زمانی که امارت اسلامی ساختوساز تأسیسات در گذرگاه تورخم را متوقف نکند، این گذرگاه بازگشایی نخواهد شد.
این وزارت تأکید کرده که به دلیل تلاش امارت اسلامی برای ایجاد پاسگاهها در داخل خاک پاکستان، گذرگاه تورخم همچنان بسته مانده است.
اولین کسی باشید که نظر بدهید on "مذاکرات در مورد گذرگاه تورخم بینتیجه مانده است"